Blog

Top 5 razloga zašto da redizajnirate vašu web stranicu

Redizajn vašeg web sajta može biti veliki korak za vašu kompaniju. Sam redizajn može biti mudra investicija, jer posle svega - vaš web sajt je glavni alat za online marketing. Nabrojaćemo vam nekoliko razloga zašto redizajnirati vaš web sajt.

1. Prilagođavanje uređaju

Procenat korišćenja web stranica na mobilnim uređajima raste iz godine u godinu, tako da je potrebno odraditi optimizaciju vašeg web sajta. Prošli su dani kada ste morali da brinete samo o tome kako se vaš sajt prikazuje na dva ili tri web pretraživača. Danas, vaš sajt  mora biti prilagođen svim uređajima, jer vas vaši klijenti  gledaju sa desktop racunara, laptopova, android i iOS  uredjaja. Redizajnirajte vaš sajt tako da ga svaki korisnik jednako doživi.

2. Poboljšanje pristupa sadržaja

Ako vaši posjetitelji ne mogu naći ono što traže na vašem web sajtu, onda će oni odmah otići (i vjerojatno se neće vratiti u kratkom roku). Ako je to slučaj, moraćete odraditi novi web dizajn koji je user-friendly i koji će garantovati da vaši posjetitelji uspješno koriste Vaš web sajt.

3. Vremena se mijenjaju

Pretraživači redovno menjaju algoritam koji se koristi za rangiranje sajtove. Ako je Vaš sajt možda bio idealno optimizovan prije tri godine, a niste ništa promenili na sajtu, gubite pozicije na pretraživačima. Redizajnirajte vaš sajt da bude optimizovan za pretraživače.

4. Obnovite Vaš izgled

Da li vam se ikada desilo da jednostavno vaš web sajt ne leži vašim očima? To se događa svima. Ponekad treba promijeniti mu izgled. Ako mislite da vaš web sajt počinje izgledati malo dosadan, šanse su da i tako vaši posjetitelji misle. Svjež redizajn može donijeti samo dobro vašoj web stranici i vašem izgledu.

5. Smisao je u funkcionalnosti

Velike su šanse da zapravo svoje proizvode ili usluge zahvaljujući internetu prodajete lakše, a kad je lakše onda je i brže i više. Redizajnirajte vaš sajt tako da olakšava klijentima kupovinu vašeg proizvoda ili korišćenja vaših usluga. Mnogi poslodavci jednostavno vole svoj postojeći sajt i ne podnose izmjene. Ali pretpostavljamo da više od toga vole bolju prodaju. Vrijeme je da se promjene - redizajnirajte Vaš sajt!

Podijeli ovaj članak